all i ever wanted

was a little flirt at last

Hehee, så glemmer jeg av bloggen når jeg ikke jobber også. Men jeg fikk et spørsmål i dag som var litt ironisk... "Haha, ja, du er vel snart på topplisten på blogg.no du som holder på med det der!". Og nei, greit nok at innleggene mine kommer like ofte som stjerneskudd på lys himmel, og at jeg ikke skriver om noe særlig interessant, men jeg kunne ikke tenke meg til at så mange skulle lese bloggen min, så mye om livet mitt. Jeg får ikke muligheten til å fortelle dem hvem jeg er fra begynnelsen, for de har allerede dømt meg ut fra det jeg skriver, bildene jeg legger ut, and so on. Jeg vil ikke være den jenta som har hundrevis av negative kommentarer på bloggen sin, bare fordi hun er på topplisten. Jeg klarer meg fint med de 3, kanskje 4 kommentarene jeg får på innleggene mine, for de er i hvertfall positive :)

Jeg har gjort masse siden sist faktisk! Var på hyttetur med de koseligste menneskene, Marlene, Helene, Lotte, Anders og Jørgen. Grilling til sent på kveldene, og kortspill til midt på natta. Sånn skal sommeren være! Så har jeg handlet en del nye klær, for det meste gensere. Har blitt noen nye møbler på meg i sommer også. TV-bord, klesskap og salongbord. Og har jeg nevnt at jeg kjøpte meg harddisk for noen uker siden? Jeg har også vært i sverige i noen dager med familien, men da tordnet kom på besøk dro vi likså godt hjem.

Nå sitter jeg på tv-stua, pappa har akkurat hjulpet meg å koble sammen stereoanlegget igjen. Før hadde jeg bare to store høyttalere, nå har jeg fire! Det er kanonbra lyd i dem, enda de sikkert er 20 år gamle. Kvalitet ja. Pappa har forresten snudd om sjeselongen på sofaen, slik at jeg kan ha den andre veien inntill veggen (lat som om du forstår). Har altså ommøblert litt her oppe. Kan kanskje under tvil legge ut bilde når det blir ferdig, hvis dere vil det :)

Jeg og silje dro til frisøren i dag, og vi klipte oss kort begge to. 30 cm rett av på meg, og silje hadde jo ikke så langt fra før, men hun har fått veldig kort nå. Jeg farga øyenbrynene mine i en litt mørkere farge også, så ser det mer naturlig ut at jeg har mørkt hår. Farget håret blåsvart da jeg var ferdig hos frisøren. Og jeg ble veldig fornøyd! Men har ikke tatt noen brukbare bilder enda, så det får dere se senere. 

Jeg har også hatt mine første kjøretimer, og jeg blir flinkere og flinkere! Jeg kjørte fra city nord til hunstadsenteret i dag sammen med mamma, og hun syntes det gikk veldig bra. Har faktisk kjøretime igjen på fredag. Da skal jeg også i bursdag til ellen! Gleder meg masse :)

Dette ble et langt innlegg, men sånn blir det når man skal oppsummere mye av hva man har gjort.Sånn ser det ut her nå, masse høyttalere og rot, må få ordnet det i morgen! 

Blir flere bilder i morgen av hår, kanskje innkjøp, og forhåpentligvis tv-stua hvis jeg blir ferdig å rydde her... Stay tuned! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits