you left me with a bigger smile

Lady Midday - bigger smile

Jeg simpelthen elsker den sangen! Og hvis du ikke har hørt den enda bør du seriøst gjøre det as soon as possible! Spiller den om og om igjen på anlegget mitt nå før jeg legger meg. Og det finnes nesten ingen bedre følelser enn å legge seg i nypåskiftet seng, med god samvittighet og sliten etter jobb. Det skal bli godt å sove kjenner jeg! Og enda bedre skal det bli at jeg har fri i morgen, har jobbet fem dager på rad nå. Det er jo vanlig arbeidsuke, men jeg er jo ikke vant med å jobbe så ofte flere dager på rad. Jeg liker jobben min veldig godt, og føler at jeg mestrer den bedre og bedre, og jeg har lært masse på disse ukene. Nå har jeg bare 7 arbeidsdager igjen, så tar jeg en liten ferie før skolen begynner. Og det skal faktisk bli litt godt å begynne igjen, jeg har savnet folkene! Det skal også bli kjekt med samfunnsfag. Og nå er det også klart at jeg skal gå i MK2B :)


Jeg har den fineste hunden, som liker å bade i fjæra.Og enda en fineste hund som liker å lete etter skygger i vannet...Vi har ordnet masse i huset til silje og tommy, her er en liten del av stua før møblene kom inn.Jeg har den fineste katten også.Koselig på rommet mitt med de lampene, og nypåskiftet seng!!

Men nå skal jeg trekke for rullegardinene mine og ta kveld! Brukte forresten rundt 20 minutter på dette innlegget, og jeg hører fortsatt på samme sang... God natt!

4 kommentarer

Marte

07.aug.2010 kl.10:21

Herlig!

Jeg elsker Lady Midday - <3

Hvordan går det på jobben? :D

Ellen Andrea.

17.aug.2010 kl.23:57

åååååhh jeg savner deg!!

Sølvi Pedersen

04.sep.2010 kl.16:05

Ka slags rase e hunden? :)

anjakristine

05.sep.2010 kl.15:28

Sølvi Pedersen: Cocker spaniel :)

Skriv en ny kommentar

hits