i miss the goodtimes

but i don't miss you

Hvor ble egentlig sommeren av? Alle drar jo til varmere strøk, mens jeg sitter hjemme og ser på hele fjerde sesong av two and a half men, og finner på kjedelige uværssysler... Regn er visst det eneste vi får her oppe i nordland denne sommeren! Jeg blir i dårlig humør, jeg sover mer, og jeg fortsetter å være bleik. Det eneste som er positivt med sommeren er at jeg tjener penger! Jaja, nok klaging, det blir sikkert ikke bedre av det.

Jeg skal på jobb igjen i morgen klokken 14.00, så jeg bør vel eegentlig legge meg nå, men jeg har spist masse sukker i løpet av kvelden, så jeg er ikke akkurat trøtt enda. Får vente til sukkersjokket legger seg.

En ting jeg ikke har fortalt enda er at søsteren min og kjæresten hennes har kjøpt hus! I dag fikk de endelig nøklene, så nå er det oppussing for alle penga. Gleder meg alt for mye til å kunne campe der oftere. Kjekt blir det også, siden det går busser til byen hele tiden forbi der. Og det tar 2 minutter å gå til butikken, eller hoppe over et gjerde så er man på esso. Men uansett, huset er svært! Silje sier at jeg og bror skal dele et av rommene, så jeg kommer nok til å være der en del fremover. Blir kjekt!

Så har jeg et spørsmål... Hvordan får jeg meny under headeren? Heheee, litt flaut å gå MK, og så har jeg nada peiling på HTML-koder... Lurer på når jeg skal lære om det, for det står jo i læreplanen, gjør det ikke?okeida, så har det kanskje under tvil vært 3 dager med fint vær. Men bildene er fra samme dagen!og da ble himmelen helt magisk.og annerledes for hver retning jeg snudde meg


Kan du hjelpe meg med design (meny)?

6 kommentarer

ail1

23.jul.2010 kl.10:27

Oi for noen fine bilda! :D De må du legg ut på godøynes-gruppa på facebook ;)

Marlene

23.jul.2010 kl.22:17

det kan jeg, vett ; p men er en helvettes masse forklaring, så foreslår at du googler det!

Ingvild Josefine

24.jul.2010 kl.13:51

For noen fine bilder Anja :)

Janne Elisabeth

25.jul.2010 kl.17:33

gå på daimls.blogg.no så finn du det under menyhjelp elns :D

Marte Øverås

27.jul.2010 kl.04:07

Føler med deg! Du har nå i det minste jobb, og noe å gjøre om dagene da :p

Marte

27.jul.2010 kl.21:56

Jeg er såå lei av det stygge været .. : /

Nå må vi snart ha fotosafari kjære <3

Skriv en ny kommentar

hits