could we pretend

that the airplanes on the nightsky were like shooting stars.

Jaja, så har det vært noen dager uten at jeg har logget inn her på blogg.no. Og jeg skal si dere (hvis dere enda er her..) at det har vært veldig behagelig å ikke tenke på bloggen når man har andre prioriteringer. Som å ligge i solen i maaange timer. Som å grille hver dag. Som å shoppe vekk alle pengene på en bytur. Eeeller ikke. Det eneste som er sant av det der er pengene. Jeg har kjøpt masse nye ting i det siste, men noe må man jo gjøre når det ikke er fint vær, sant? Jeg og pappa har feiret bursdagene våre sammen med familie, så pappa fikk PS3 hos oss, og det er ganske kult! Så noe av pengene mine gikk jo såklart til å bidra til PS3'en. Men ellers har jeg kjøpt meg nytt klesskap, veske, kjoler, skjorter og harddisk. Kjekt med jobb og feriepenger!

En annen ting jeg har brukt penger på er flere hull i ørene, noe jeg aaaaldri skulle gjort... Hadde bare et hull i hvert øre, så jeg ville ha litt flere, dermed tok jeg to til i det ene øret, og ett til i det andre. Dette er nå 8 dager siden tror jeg, og på lørdag begynte det ene øret å bli litt småvondt, men jeg tenkte at det kom til å gå over. Det gjorde det ikke, så i dag var øreflippen så hoven at jeg måtte ta ut alle øredobbene i det øret, og silje begynte å plastre inn hele øreflippen. Der så jeg lur ut på jobb, med halve øret dekket i plaster. Og ikke nok med det, men det var passelig synlig også, med tanke på at håret mitt må være trukket bak i en stram hestehale når jeg er på jobb... Mamma så på øret i dag da jeg kom hjem fra jobb, og hun var ikke akkurat glad da hun så det. "Legetime på deg i morgen, med andre ord". Faen heller, så skal de sikkert begynne å skjære og grave i øret mitt. Blæh, blir redd og kvalm bare av tanken. Og galskapen tok ikke slutt enda,  mamma tok helt AV når hun skulle sette på nytt plaster. Hun har jo nesten bandasjert halve ansiktet, med et svært HVITT bandasjeplasteraktig ting, og tapet det godt fast med hvit plastertape. Gjett om jeg gleder meg til å ta det av i morgen, og ha masse lim i hele ansiktet. Nais.

Vil bare si en ting om gullfunn før jeg runder av. De bruker plastdobber når de skyter, og det er ekstremt umulig å få av bakdelen når man skal skifte dobb! Og for guds skyld, skaff lengre dobber, de jeg fikk var jo alt for små for øreflippene mine! Ikke rart at det gikk betennelse! :(

Men nå må jeg vel legge meg, siden det er  stor sansynlighet for at jeg blir vekket i morgentidlig for å dra til legen. Så nå vet dere hvertfall at det er liv i meg! Hehe, langt innlegg :)Så fint var det dagen etter at jeg tok detog sånn har mamma plastret det... 
skal spare dere for bilder av selve øret nå, for det er ikke akkurat pent nei
(ignorer dobbelhaka og sånn, lå i senga da jeg tok bildet.)Det positive i alt dette er at dette øret har jeg ingen problem med, enda jeg tok et nytt hull der. Det får ikke lov til å bli betennelse der også!!!!

litt snillere bilder fra tidligere i ferien, den dagen det var sol


Hvor har du tatt dine hull i ørene hvis du har?

6 kommentarer

Marlene

14.jul.2010 kl.15:09

Huffda ;/ Det var kjipt! Håper at du ikke får betennelse i det andre øret også, var kjempesøtt med flere hull!

ail1

14.jul.2010 kl.17:35

Tok mine første hull på Tverlandet hårdesign, men det øverst i øret på gullfunn. Og jeg må si, jeg var ikke særlig fornøyd med gullfunn jeg heller. De skjøt øredobben delvis inn tre ganger, før den fjerde gangen den gikk gjennom. Og ja, de øredobbene er noe skikkelig herk, og selve pynten ramlet av på min!

Ingvild Josefine

14.jul.2010 kl.17:37

Tok mine to på Nikita og har aldri hatt betennelse i dem, har ikke vært det minste plaget ;D

Ellen Andrea.

15.jul.2010 kl.20:51

Æ SAVNA DÆ SÅNN ANJAAAAA:(

marterenee

23.jul.2010 kl.00:09

Æ savna dæ kjære Anja <3

For en flott oppdatering, du e flink med bilda.

Tippa vi snart må ha oss en fotosafari! <3

marterenee

23.jul.2010 kl.00:10

Og forresten: Har hull oppe i øret, og to nede!

Skal ta fire nye, altså slik at det blir tre og tre :D

Skriv en ny kommentar

hits