life is no nintendo game

Fy flate så trøtt jeg er, dette skal bli et veldig kort innlegg til fordel for søvnen min. I dag stod jeg opp klokken elleve (hva faen?), men selvsagt ikke uten grunn. Vi holder på å pusse opp kjøkkenet, så jeg måtte stå opp tidlig for å komme meg til byen med pappa for å kjøpe noen småting til oppussingen. Når vi da kom hjem igjen var det bare å komme seg i malinga igjen. Og denne dagen har vært en eneste stor ulykkesdag for meg! Jeg har aldri grisa så mye maling før i hele mitt liv, og når vi begynte å male med oljebasert maling, som er noe dritt å få fjerna, fikk jeg selvfølgelig masse i håret... Gjett om jeg og whitespritflaska skal bli gode venner i morgen. Håper på at vi blir ferdig med hele oppussinga i morgen, for det ser ikke ut i hele huset når alle kjøkkentingene er flyttet inn i stua. Dessuten er det mer eller mindre umulig å lage mat på kjøkkenet nå, for vi lakkerer benken, så det er kun ovnen og kjøleskapet som kan brukes til vanlig kjøkkenbruk.

Da vi var i byen i dag anskaffet jeg meg den mest geniale tingen i hele verden; ei ledning som går fra dataen til surround-anlegget! Gjett om jeg har spilt skyhøy musikk i dag! Og gjett om jeg har store planer om å gjøre det hele sommeren. Håper det kommer masse nabovarsler, slik at jeg kan plage dem litt, hehe! 

Jeg vet jeg har vært elendig til å blogge i det siste, og jeg gir faen i det. Jeg har mitt å styre med, så til dere som ikke er fornøyd med mine antall innlegg i uka kan finne seg en annen hobby. Strikking for eksempel. :)

Men for at vi skal bli ferdig med kjøkkenet i morgen avhenger det av at jeg kommer meg opp tidlig for å male mer. Så jeg må nok ta natt. Jeg og maja gikk en tur her om dagen... La oss bare si det slik at hun er ikke akkurat verdensmester i å stå på hender :)

Kort innlegg du liksom...

Liker du å pusse opp?

Én kommentar

Hun som er så flink å stå på hendene

13.jun.2010 kl.23:40

Bare hvis det er til fordel for meg, rommet mitt og sånt liksom :D

Skriv en ny kommentar

hits