creepy housesGodøynes, bygda hvor jeg bor. Den ligger ca 30 min unna Bodø sentrum. På grunn av ny riksvei lengre opp i bygda, er plassen preget av veldig lite trafikk, noe som passer bra siden mange småbarnsfamilier velger å slå seg ned her. Det er ingen butikker eller bensinstasjoner her, så bygda sklir fint under kategorien "øde".Dette er Godøynes Skole. Dette er ei veldig gammel skole, og jeg tror den ble drevet frem til slutten av sekstitallet faktisk. Rett bak meg når jeg tar dette bildet er det et hvitt, tomt hus. En tidligere lærer på denne skolen bodde i dette huset frem til hun ble langt over 100 år, men døde i fjor eller forfjor.Dette er utedoen til skolen. Jeg fikk en skikkelig ekkel følelse da jeg tok bilde inn vinduet først, jeg var livredd for at noen skulle komme fram og skremme meg, enda jeg visste at døren var låst med hengelås.Godøynes er mer eller mindre kun store jorder som tilhører bondene her. Men dette huset borte i skogen er virkelig ekkelt altså. Det går ingen vei til huset, men det står en ganske ny campingvogn utenfor huset. Huff, nå skremmer jeg meg selv til å ikke tørre å gå tur alene igjen...Dette er spøkelseshuset. Kanskje det mest kjente huset på hele Godøynes. Det går mange historier rundt på bygda om dette huset, og alle ender opp med samme sluttord; overnaturlig. Jeg får frysninger bare av å se på bildet. Huff og huff.

Hva synes du om plassen jeg bor på?

5 kommentarer

Janne Elisabeth

25.apr.2010 kl.23:24

Godøynes4life<3

anjakristine

25.apr.2010 kl.23:36

Hahaha, ja, Janne ;D

Morten si pjinsessa <3

26.apr.2010 kl.00:07

huff , æ kjenn æ får frysninga nerigjennom ryggen når æ ser på bilde av det skummel huset! herregud det e mange ganga æ sku ned til dæ å sånt æ nesten har spronge førbi der .. :o

Kjempe fin header, <3 savna dæ !:$

Camilla

26.apr.2010 kl.11:00

Huff, ekkelt hus ; S

ail1

26.apr.2010 kl.20:59

spøkelseshuset e bærre så ekkelt!!! kommer aldri til å føl mæ komfortabel når æ går forbi der!

Så legg æ nu litt tell på de andre. Ho lærern blei 107 år, døde i fjor. Det hvite huset derimot e ikke tomt, d e nån andre slektninga som bor der. De var derimot borte på ferie i fleire måneda i vinter, så da så d øde ut.

Og det hvite huset i skauen e hytta til han johan karsten, og e derfor d står ei campingvogn utfor ;) han trengte ikke vei opp dit, for han bodde hundre meter unna :)

Skola e nu litt så som så.. e egentlig ganske koselig der inne, såfremst man e fleir der på samme tid :P det utedoet derimot e bare skikkelig ekkelte. Blei til og med funnet et kadaver av ei katt for noen få år sia, så da fant de ut at de måtte tett igjen her og der. E så ekkelt å tenk på!

og jaa vi må jo bare elsk Godøynes :D selv om d riktignok e skikkelig øde :P

Skriv en ny kommentar

hits