the show must go on

Ahh, helg igjen, og ikke minst lørdag! Utrolig godt, men samtidig helt jævlig. Ikke for å være negativ eller noe, men jeg har godterstopp frem til 12. mai, og dermed er det ikke lov å spise godter, potetgull, kake, drikke brus, kakao, spise usunn yoghurt and so on. Derfor er det litt vanskelig å ikke få lyst på noe med masse sukker. Men det går nok fint, gikk jo inn i avtalen frivillig. 

Jeg var i byen her om dagen, og kjøpte meg litt forskjellig. En heldress først og fremst, fra vero moda, og den kostet bare 499,-! Jeg har ikke hatt lyst på en slik før fordi de originale koster jo langt over 1000 kroner, og det synes jeg ikke de er verdt! Hehe, jeg tok på meg min da jeg sto opp i dag, og tenkte ikke mer over det, helt til jeg sto inne på prix i den! Da hadde jeg faktisk kjørt en stund uten å merke det.

Øvelseskjøringen går bare bedre og bedre faktisk. På veien til tverlandet i dag trengte ikke pappa å gi meg en eneste beskjed om noen ting som helst, og det er ganske bra! Taklet lyskrysset fint denne gangen også, men det skifter usaklig fort over til rødt! Ikke bra, men men.Maybelline new york - pure.foundation minerals
04 - VANILLA ROSE
129,- på H&M (tilbud, vanlig pris er rundt 149,-)
Veldig fornøyd med denne, den gir ingen skille, og Dekker fint. Inneholder ikke glitter, så den fungerer fint tl hverdagsbruk. Dessuten er det et stort pluss at det medfølger en bra kost.H&M beauty mirror - 19,50 ,-
IKKE PRØV Å LUKK DETTE HELT IGJEN MED MINDRE DU HAR LANGE NEGLER!!
Ellers, et must-have i toalettmappa.H&M øredobber - 29,50,-
Veldig fine, både til hverdag og finere anledninger.
Finnes i 3 forskjellige farger (sort, hvit og blå/turkis)Mobilen min kom i posten i går! VELDIG FORNØYD!!!
Fargene er veldig fine, og ikke minst klare. Det er lett å navigere seg frem og tilbake, og touchen er helt klart bedre enn på den forrige mobilen min. Dessuten er den jo helt nydelig!

Har ikke tatt bilde av heldressen min enda, så det kommer litt senere. Ha en fin lørdag allesammen!

Hva skal du gjøre i kveld?

Én kommentar

Karoline K

17.apr.2010 kl.14:10

For en utrolig fin header du har, Anja!

I kveld skal jeg ut på livet :D

Skriv en ny kommentar

hits