butterfly fly away

Det er påskeaften idag, og jeg er faktisk våken. Jeg sto opp for halvannen time siden, og gikk i dusjen. Utrolig deilig start på dagen. Men gjett hva jeg leser for tiden? Jo, veien til førerkortet. Som om jeg noen sinne kommer til å lære meg trafikkreglene. Nei, ikke med det første, men jeg har skikkelig lyst til å bli flink til å kjøre bil, så jeg skal ut å øvelseskjøre litt med mamma i dag. Problemet ligger i clutchen, for jeg har små vansker med å slippe den ut sakte. Men på den positive siden så har jeg ganske god kontroll på hvor bilen ligger på veien. Og det er jo en begynnelse, eller hva?

Prøv å se for deg et svært, gigantisk lilla påskeegg, fylt med masse fine ting (hårfarge, shampoo, hårkur, undertøy, påskepynt og masse godteri). Dette påskeegget står her hjemme hos meg nå faktisk! Og det bringer meg tilbake til det faktum at det er påskeaften idag. Og jeg skal på jobb faktisk, og jeg gleder meg masse, for det er lenge siden jeg har vært på jobb. Og det er så gøy å være på jobb når silje er der sammen med meg.crappy kvalitet på webcamen, men men

Dere får ha ei fantastisk påske videre! :)

2 kommentarer

ail1

03.apr.2010 kl.16:18

wow! du sto til og med tidligere opp enn meg i dag :O er jo bare helt utrolig!

Hvis det fulgte med cd-rom til den boka de, bør du se den.. er virkelig kjekk! ;)

anjakristine

03.apr.2010 kl.17:22

jeg har ikke kjøpt boka selv, var så heldig og fant den oppe, så jeg må nok ha griseflaks hvis jeg skal finne cd-rom også :)

Skriv en ny kommentar

hits