i don't know what more to give

from me to you

Ojsann, 19 dager siden sist! Og det har vært utrolig godt med en liten pause. Det anbefales på det sterkeste, for jeg fikk en følelse av tvang til å skrive i bloggen hver eneste dag. Og tro meg, det er mange dager i livet mitt som ikke er verdt å legge ut på en blogg.

De siste dagene har gått ut på å ordne opp i forskjellige ting. Marlene fylte 17 år på torsdag, og dette feiret vi i går. Det var veldig koselig, og selvfølgelig glemte jeg gaven hennes hjemme... Opsi, men hun skal få den så fort jeg møter henne igjen! Helt sant.

I det siste har jeg tenkt veldig mye på hva jeg vil gjøre fremover. Jeg synes fotografering er veldig spennende, og jeg har en del fotooppdrag. Så jeg vil kanskje gå ut som fotograflærling etter tredjeåret medier og kommunikasjon. Deretter vil jeg enten gå noe på høyskole, kanskje økonomi og ledelse, slik at jeg er godt rustet til å starte noe eget, helst sammen med min far, siden vi deler hobby. 

Men nå skal jeg snart stikke på butikken, jeg skal nemlig lage kyllingwraps til middag i dag! Kanskje jeg legger ut oppskrift senere?
I'm back

2 kommentarer

ail1

21.mar.2010 kl.17:35

hørtes skikkelig spennende ut :D

ellen

21.mar.2010 kl.22:40

Du SKAL lage kyllingwraps til meg!! <3<3

Skriv en ny kommentar

hits