i've got life

Der har jeg bestillt meg vinterjakke, endelig! Litt sent, men jeg går ut ifra at det har tenkt til å holde seg kaldt i flere måneder, så det er ikke for sent. Jeg var faktisk inne på ellos.no og surfet da jeg fant den! Og en tights/bukse som jeg forelska meg helt i, så jeg bestillte faktisk den også.

Nå har jeg pakket svømmetøy, vi har nemlig svømming de to første timene i morgen. Crawl faktisk. Er ikke helt venn med den svømmeteknikken, men det får så være. Hehe, jeg husker enda da jeg hadde svømmetest i fjor på ungdomsskolen... Jeg skulle svømme rygg 25 m, crawl 25 osvosv, og jeg var dødssliten på slutten. Og så hadde jeg ganske mye press på meg, for der var jeg en av to som svømte i bassenget, og læreren stirret på hva jeg gjorde, for å sette en karakter etterpå. Og jg hadde jo hørt at når man svømmer rygg skal man ha hodet ganske langt bak. Hehe, det er her det morsomme kommer inn, for jeg tok hodet litt vel langt bak, og måtte svelge en hel masse vann for å få pusten. Jeg stoppet helt opp, hev etter å få luft, og læreren fikk småpanikk. Jeg fikk ikke lov å fullføre testen, og måtte sitte på kanten ganske lenge for at de skulle se at jeg pustet normalt. Litt småskummelt, men læreren min var grei og karaktersatte meg på det jeg hadde prestert før nesten-drukningen min. Og jeg fikk faktisk 4! Fornøyd med det, siden jeg ikke egentlig er noe spesielt flink i vannet.

Og når vi snakker om nær-døden-opplevelser, så holdt jeg faktisk på å drukne i førsteklassen også. Hele klassen skulle i bassenget, og foreldrene skulle være med. Og allerede i bilen på vei dit hadde jeg gitt mamma og pappa klar beskjed om at jeg ikke skulle ha armringer, for de var så ubehagelige å ha på. Jeg hadde enda ikke lært å svømme, så noe flyteredskaper måtte jeg ha. Og selvfølgelig var ikke det flere magebøyler ledig da jeg kom, så jeg måtte ta til takke med de ekle armringene. Senere mens vi badet fant jeg ut at jeg skulle gå opp på kanten å skjekke om det var noen som hadde lagt fra seg en magebøyle. Mens jeg gikk der oppe på kanten og lette, hadde jeg tatt av meg de svært ubehagelige armringene. Og det var ingen magebøyle å se heller. Så jeg hoppa likegreit ut i vannet igjen, på det dypeste. Uten å tenke meg om, tok jeg ikke på meg armringene igjen, og mamma og pappa var ganske langt unna. Men det var jo kjempemange i bassenget, men ingen så at jeg sank lengre og lengre ned i vannet. Og ble værende der Og jeg husker enda at jeg åpnet øynene og så rett i ryggen på moren til en i klassen, som ikke enset at jeg var bak henne. Pappa fikk heldigvis øye på meg, og mamma sier i alle fall at hun har aldri sett pappa reagere så fort. Pappa gikk på bunnen og løftet meg opp, og de sier enda den dag i dag at hvis jeg hadde vært under vann litt lengre hadde jeg nok druknet. 

Oj, det ble mye tekst, men nå vet dere at jeg har vært nær å drukne to ganger! Nå legger jeg bare ved bilder av jakka og buksa, så skal jeg gjøre norsk- og naturfagsleksa før jeg legger meg.


Den ser så digg ut!


Fresh, eh?

Har du noen gang vært nær døden?

Én kommentar

Ellen Andrea!

19.feb.2010 kl.10:38

Fiiin jakke!

Skriv en ny kommentar

hits