she tied you to a kitchen chair

She broke your throne, and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hope you love her for real
Because I can't wait my whole life

Jeg har i dag funnet ut en sak. Jeg er avhengig av å snakke i telefonen mens jeg går alene ute. Hver eneste gang jeg skal noen sted alene, og det er mørkt ute, finner jeg fram mobilen og ringer noen for å få dem til å holde meg med selskap. 

I dag har jeg hatt seks timer mediefag, og vi lærte hvordan man skal tegne enkelt i flash cs3. Hadde en engelsktime uten lærer, og to mattetimer. Ellers har jeg sovet litt da jeg kom hjem, men faktisk bare 30 minutter! Det er til en forandring, fordi hvis jeg først sovner har jeg vanskelig for å våkne igjen...

Nå sitter jeg i kjellerstua til marte victoria, hun øver til engelskprøve, og jeg er mer til moralsk støtte. Vi skal se filmen fame snart, marte er helt frelst av den. Får håpe den er så bra som hun skal ha det til! Når jeg kommer hjem skal jeg se frustrerte fruer, og tvinge mammaen min til å spille kort med meg, for det er det lenge siden jeg har gjort! Egentlig skulle denne dagen brukes til noe produktivt (lekser), men neida, ble tv-titting i dag også. 

Jeg har en siste ting jeg må fortelle dere før marte trykker på play. Jeg har et prosjekt som skal foregå denne uka i første omgang. Ikke-drikk-brus-i-hverdagene-prosjektet. Jeg startet "allerede" i går, så dette går virkelig fremover! Jeg drikker alt for mye brus, så dette er nesten nødvendig faktisk. Men, på fredager er det faktisk lov å drikke brus, eller?

Fineste hunden

Drikker du brus i hverdagene?

3 kommentarer

maaaaalin

16.feb.2010 kl.20:09

ja, på fredager er det lov

Greenie & Brownie

16.feb.2010 kl.22:16

Liker ikke brus :-P
- Greenie

Anja Kristine Iversen

17.feb.2010 kl.08:10

Haha, nei det er sant!

Skriv en ny kommentar

hits