hold me now

I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down

Lørdag, igjen, denne uka har gått så sykt fort! Sitter og ser på melodi gran prix, og har helt ærlig ingen favoritt. Synes innslagene i år er litt kjedelige... Bare meg eller? Jaja, uansett, skal spise kvelds snart, så rusler jeg vel tilbake til marte igjen, har vært der i hele ettermiddag. Koselig!

Jeg hører bare lyden av at pappa sliter med bilen ute... Dritt altså, han finner ikke ut hva som er galt med den, så den stopper hele tiden, og noen ganger får den bare ikke start. Skikkelig upraktisk rett og slett, håper den har tenkt å fungere snart!

Jeg var hos telehuset i går, og gjett hva? Joda, mobilen min er inne til reparasjon, for fjerde gang. Jeg er dritt lei. Denne gangen fikk jeg jo lånetelefon, og var kjempefornøyd der jeg gikk ut. Mobilen var til og med fulladet, så jeg trengte ikke å bekymre meg for det! Enn så lenge, for i dag morrest begynte den å bråke og mase om "lavt batterinivå". Hva er det med meg og mobiler? Jeg er sikker på at jeg har en forbannelse over meg. Men nå har jeg fått lånt en helt grei mobil fra marte, som har bedre batteri i hvert fall!


Hehe, konfirmasjonsbildet mitt. Lenge siden nå!

Hva gjør du denne lørdagskvelden?

Én kommentar

Marte

07.feb.2010 kl.15:33

Søtis!

Nå er det søndag, og jeg er snart på vei til byen! Hurra.

Skriv en ny kommentar

hits