i really don't mind what happens now and then

As long as you'll be my friend at the end 

Søndag, kjipeste dagen i uka. Men jeg er så positiv i dag, at jeg har ikke tenkt til å klage. Jeg har faktisk gjort mye koselig idag! Først på dagen så jeg på tv, celebert selskap faktisk. Og jeg elsker at de sender slike serier på søndager. Klokka halv åtte hos meg også. Sykt spennende å se hva de forskjellige kjendisene disker opp med. Og jeg får vanligvis ikke tid til å se slike serier på hverdagene, for jeg klarer ikke å følge med når de begynner osv, så da passer det perfekt at de går i reprise på søndager, i forskjellige sendetider. 

I sjutiden kom ingri og lisa, og vi filmet siste scene av reklamefilmen vår. Jeg tror og håper at den blir bra! Jeg skal bruke hele denne uka på å redigere den, for på fredag klokken 13.30 skal den leveres inn! Jeg får bare krysse fingrene for at jeg blir ferdig. Vi har i hvertfall fått tillatelse til å bruke sangen vi har valgt ut. Så alle sammen, kryss fingrene for meg da!

Da vi var ferdige med filmingen dro jeg til marte, og vi så svigermonster. En fin film, men jeg hater personer som skal styre andre mennesker og fortelle dem what to do. Fant ikke ut hvordan jeg skulle si akkurat den setningen på 100% norsk, så sorry for det. Men nå er det kanskje på tide å legge seg? Det er som sagt søndag, som betyr back to the normal life igjen i morgen. Haha, hva skjer med engelsken min? Kanskje jeg skal konvertere hele bloggen min til engelsk, så når jeg flere mennesker der ute, og så kan jeg begynne å snakke om botox-sprøytene jeg får innsprøytet annenhver tirsdag på klinikken i byen, og om slankeoperasjonen som ble mislykket og at jeg sliter med å finne en advokat som vil støtte min sak mot sykehuset. Og ikke for å glemme å legge ut bilder av hunden min som jeg har i veska hele tiden. Eller ikke. Jeg tror jeg holder meg til halvnorsk. Det får være godt nok.Hvilket bilde likte du best?

Én kommentar

ellen

25.jan.2010 kl.10:51

det første, tøft!!

Skriv en ny kommentar

hits