maybe if i act like this

i don't wanna be a stupid girl

Husk: sms 3 til 26400 i dag for å stemme på team joddski i det store korslaget i dag! 

Jeg hadde gym idag, og vi hadde styrketest. Og gjett hva jeg fant ut? Jo - jeg skal begynne å trene litt styrke hjemme, fordi jeg eier ikke muskelkraft. Eller kondis for den saks skyld. Og jeg har sagt tidligere at jeg har lyst til å trene aerobic, men jeg finner aldri noen treningsvideo, eller noe fornuftig på youtube. En ting er sikkert, jeg må komme meg i form! En annen ting som er sikkert er at jeg er møkk lei av å gå å hoste! Hele tiden hoster jeg, men det blir helt ekstremt når jeg kjenner lukten av sigaretter. Og det er litt vanskelig å unngå siden silje røyker sigaretter veldig ofte. Men jaja, får håpe at hosten forsvinner snart.

I dag hadde jeg to timer gym på skolen, så dro jeg til byen sammen med ingri og lisa (som jeg er på gruppe med på skolen, for vi skal lage reklamefilm). Vi skulle filme på kafé kafka, og det endte med at da vi var ferdige med all filmingen ble vi sittende å prate og spise i flere timer. Og koselig var det! Etterpå dro jeg og ingri til glasshuset for å se om vi fant bursdagsgave til ane, men jeg måtte dra så fort at vi fant ikke noe :( Men jeg kjøpte faktisk noen ting, helt spontant, så blakk som jeg er! Nå har jeg vel noe rundt 98 kr igjen på konto, som jeg skal klare meg på i rundt ei uke... Jaja, det får bare gå. 

Jeg har så lyst på ei ny jakke, for jeg er veldig ekstremt voldsomt lei av bergansjakka mi som jeg har gått med hver dag i mange uker. Men det blir sikkert bare ved det, jeg kommer sikkert til å bruke den jakka i mange måneder fremover. 

Men nå skal jeg gå ta noen bilder av det jeg kjøpte i dag, så skal jeg legge det ut. Jeg har funnet ut at jeg kanskjekanskje skal begynne smått med outfit-bilder. Eller?Jeg sminket marte og ordnet håret hennes her om dagen

Én kommentar

ellen

22.jan.2010 kl.21:13

jeg vil se hva du har kjøpt : D

Skriv en ny kommentar

hits