i just wanna be happy

i'm addicted to this game

Neimen hei! Nå er det noen dager siden jeg har logget inn her. Det er fordi skolen startet på tirsdag, og på uforklarelig vis får jeg sykt lite fritid og dagene flyr fra meg når jeg er på skolen. Jaja, nå er det ikke så lenge til det er vinterferie! Det gleder jeg meg til!

Det har ikke skjedd så mye siden sist, men jeg har fått vite hvilken karakter jeg får i matte denne terminen, og jeg har faktisk gått opp en karakter siden ungdomsskolen! Jeg får 5 denne terminen, så nå er det bare å holde på den til neste termin som er tellende for om jeg kommer inn på andreåret.

Også er det en annen ting jeg vil ta opp... 4. januar 2010 ble det tatt i bruk 65 nye busser her i salten, og voksenpris fra tverlandet til bodø sentrum er satt ned fra 47 kr til 35 kr. Dette er jo vel og bra, men skuffelsen var enorm da jeg gikk inn i bussen onsdag morgen med store forventinger. De første seteparene på hver side av bussen er jo så langt oppe at det er totalt umulig å nå opp! Noe annet jeg vil klage på er at de er veldig trange. Gangene er smale, og setene er veldig små, så det er liten plass til føtter, overarmer, og for oss som må ta buss til og fra skolen hver dag er det nå slitsomt å ta med sekk og gymtøy osv. 

Ja, da var jeg ferdig med dagens syting. Nå skal jeg finne meg noe mat, og så skal jeg se litt på tv, før jeg pakker gymtøy og tar kveld. Hvis du bor i salten, hva synes du om de nye bussene?

6 kommentarer

helene

08.jan.2010 kl.00:04

lika dem ikke!

Anja Kristine Iversen

08.jan.2010 kl.07:26

ikke æ heller!

Marte

08.jan.2010 kl.10:18

Jeg synes bussene er helt ok, de er bedre tilpasset folk med handicap nå da.

Så det er litt frem og tilbake egentlig om jeg liker dem eller ikke!

Anja Kristine Iversen

08.jan.2010 kl.15:30

Jeg synes første halvdel av bussen er så trang, men den er helt ok bake liksom

Greenie & Brownie

08.jan.2010 kl.16:22

Liker dem ikke, må jo klatre opp til setene -,-
- Greenie

Anja Kristine Iversen

08.jan.2010 kl.19:35

ja, enig med deg :/

Skriv en ny kommentar

hits