a wonderful christmas time

Ja, da har det dagen før dagen kommet, lillejulaften. Treet skal pyntes, nisser skal fram, og man må legge seg tidlig for å få strømpe på senga. Ahh, jeg liker jula! På ovnen står kjøttrullkraften som er hovedingrediensen til maten jeg spiser hele jula, nemlig hjemmelaget tomatsuppe, med egg selvfølgelig. Namnam! Jeg var faktisk veldig flink til å stå tidlig opp i dag også, klokken hadde såvidt slått halv elleve før jeg var oppe av senga! Yay me, for det er ikke vanlig. 

Det er så koselig stemning nå før jul, og det er enda mer koselig når man har en litenhund som ikke har sett snø før, og som tygger på juletreet vårt. Vi skal forresten ha kunstig juletre i år. Jeg er ikke helt enig med mamma og pappa i akkurat den saken, men når vi satt sammen juletreet var det veldig fint, og så ut som et vanlig juletre. 

Mamma og silje hadde bommet litt på pakkekalenderen min med antall gaver, for det hang ingen gave på i går, så jeg dro til byen og kjøpte meg en liten ting selv. Jeg fant et par råkule sko på H&M på City Nord, og de kostet bare 99 kr! Men selvfølgelig hadde de ikke i min størrelse. Så dro vi til glasshuset, og der var det bare et par igjen, i min størrelse! Gjett om jeg ble glad da. Tipper jeg gikk rundt med et stooort glis om munnen resten av gårkvelden. 


Ahh, jeg elsker dem! 

Men nå må jeg pakke inn noen julegaver og komme meg av gårde med dem. Så mye som skal gjøres og så lite tid! Dessuten er det "Grevinnen og Hovmesteren" i dag. Blir vel pent nødt til å se den, er jo litt tradisjoner. Nå skal jeg høre på litt julemusikk, så blir denne lillejulaften helt perfekt! Og nå er det bare snakk om timer før vi går inn i den 24. desember!Gleder du deg til julaften?

3 kommentarer

benedicte

23.des.2009 kl.15:08

Det er så koselig med jul, har endelig begynt å pynte litt i huset vårt ; D Kjempefine sko!

Vemund Eldegard

23.des.2009 kl.15:08

Halla, flott blogg må jeg si, nice ass. Ta en kikk på min'a, om du gidder da. Kommenterer du, forsetter jeg å kommentere på din blogg; www.vemundeldegard.blogg.no ! God juuuulll ( :

ellen

23.des.2009 kl.16:25

Gleder meg til julaften, det er så koselig :) Ha en fantastisk juletid snuppa mi! Jeg savner deg.

Skriv en ny kommentar

hits