my way

do you want to follow?

Da var det faktisk helg igjen! Tiden flyr som bare det, og vi har allerede kommet til ellevte(hvordan skrives det???) desember. Jeg trives med det, for det betyr at det er julaften snart! I går var jeg i byen sammen med marlene, og vi handlet julegaver. Jeg har ikke så mange igjen nå, men jeg må finne på noe kjempelurt til silje... Det skal ikke være lett i allefall. 

Nå sitter jeg og ser x-factor. Det har nok blitt en vane at jeg ser på det hver fredagskveld. Jeg har store planer om å se på tv hele kvelden, kanskje jeg skal være så flink at jeg jobber litt med norskfremføringen? Vi får se, "the night is still young". 

I morgen skal jeg til byen, for gjett hva? Mobilen min er ferdig reparert, så nå BØR den funke. Jeg er litt usikker på hva som skjer egentlig, for jeg leverte den jo inn for å reklamere på den. Hva innebærer reklamasjon?? Aff, jeg har alt for lite peiling på sånne ting. Jeg fikk jo spørsmål om jeg ville at de skulle fortsette å reparere på den, eller om jeg ville reklamere på den. Jeg valgte som sagt det siste, men de sa at da kom det til å ta tre uker før de hadde bestemt seg om jeg får en ny mobil. Æsj, mobiler er no dritt når de ikke fungerer som de skal. 

Men nå skal jeg kose meg med potetgull, sjokolade og brus som jeg kjøpte i stad, for pappa gadd faktisk å kjøre meg på butikken!

img1376

Jeg får så lyst til å ta bilder i studioet når jeg ser dette bildet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits